Bruiloftsfotografie

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en wilt u ‘jullie’ dag graag voor altijd vastleggen? Dan bent u bij Foto & Party Solutions aan het juiste adres. Met meer dan twintig jaar ervaring maakt de fotograaf van Foto & Party Solutions de mooiste bruisreportages op locatie.

Laat de mooiste dag van uw leven vereeuwigen

Wanneer u gaat trouwen, speelt de fotograaf een belangrijke rol. U wilt immers dat de mooiste en intiemste momenten van deze bijzondere dag worden vastgelegd zoals u dat wilt. U trouwt immers één keer in uw leven!

Werkwijze fotograaf

Bij Foto & Party Solutions hoeft u zich geen zorgen te maken. De fotograaf komt vooraf bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en ideeën afgestemd met de fotograaf. Ter voorbereiding bezoekt de fotograaf de trouwlocatie zodat de mooiste plekjes van die dag niet worden vergeten. Daarnaast neemt de fotograaf twee weken van te voren nogmaals contact met u op om de laatste puntjes op de i te zetten.

Neem contact op voor meer informatie

Dus gaat u binnenkort trouwen, maak uw wensen kenbaar bij Foto & Party Solutions. U kunt de fotograaf de hele of de halve dag inhuren. Neem contact op voor meer informatie. Stuur een vraag via het online contactformulier aan de rechterzijde of bel 06-15491272 voor direct contact.