Communiefotografie

In Limburg is het communiefeest of lentefeest een van de hoogte punten van het voorjaar. Mooie herinneringen aan het communiefeest mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Bij Foto & Party Solutions kunt u terecht voor de mooiste communiefoto’s. Emiel Pijpers van Foto & Party Solutions verzorgt graag een mooie fotoreportage van uw zoon of dochter bij de eerste communie. Maar ook voor scholen worden zeer interessante prijzen afgegeven, waarbij elke communicantje zijn of haar eigen DVD krijgt.

Uw persoonlijke wensen in een mooie fotoreportage

De eerste communie van uw zoon of dochter moet natuurlijk vereeuwigd worden met een mooie fotoreportage. Ter voorbereiding van de reportage komt we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van de fotostudio of heeft u de fotoshoot liever op locatie? Geef uw persoonlijke wensen door, dan zorgt Emiel Pijpers voor een mooie fotoreportage precies zoals u in gedachten heeft.

Een mooie communiereportage van uw kind? Neem contact op

Wilt u gebruik maken van de kwaliteiten van Foto & Party Solutions Limburg of heeft u vragen? Neem contact op. Laat een bericht achter via het online contactformulier aan de rechterzijde of bel 06-15491272 voor direct contact.