Studiofotografie

Het mooiste dat er is

Ervaring telt

De fotostudio in Sittard is de perfecte locatie voor een mooie fotoshoot.
Wanneer u bijvoorbeeld uw kleintje wilt laten vastleggen, dan kunt u diverse accessoires meenemen zoals knuffeltjes en speeltjes. Daarnaast beschikt De Familiefotograaf Sittard ook zelf over diverse accessoires die de foto’s nog leuker maken.

Leg de emotie vast

Denkt u er over na om uzelf samen met een vriend of vriendin te laten vereeuwigen? Wilt u graag uw ouders blij maken met een mooie foto van uw kinderen? Of wilt u uw beste vriendin verwennen met een fotoshoot? Dan bent u bij De Familiefotograaf Sittard aan het juiste adres. Emiel Pijpers is de Familiefotograaf van Sittard en maakt de mooiste foto’s van hoogwaardige kwaliteit in de fotostudio in Sittard, Limburg.

 

Contact

Wilt u graag een mooie studioreportage van uzelf, uw kinderen of uw vriend of vriendin? Neem contact op met De Familiefotograaf Sittard. Voor een afspraak vult u het online contactformulier in of bel:
06  -15 49 12 72 voor direct contact.

Werkwijze

Alle foto’s die geschoten worden tijdens de fotoshoot zijn van hoge kwaliteit en worden persoonlijk door Emiel Pijpers met professionele software bewerkt. Na afloop van de fotoshoot krijgt u alle bewerkte foto’s in originele grote formaten aangeleverd.
Indien gewenst kan De Familiefotograaf Sittard ook uw afdrukken, vergrotingen of canvas verzorgen

Bruiloftfotografie

Leg de juiste emotie vast