Communiefotografie

Laat elk kind stralen

Alles is mogelijk

De Eerste Heilige Communie van uw zoon of dochter moet natuurlijk vereeuwigd worden met een mooie fotoreportage. Ter voorbereiding van de reportage komt we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van de fotostudio of heeft u de fotoshoot liever op locatie? Geef uw persoonlijke wensen door, dan zorgt Emiel Pijpers voor een mooie fotoreportage precies zoals u in gedachten heeft.

Leg de emotie vast

In Limburg is het communiefeest of lentefeest een van de hoogtepunten van het voorjaar. Mooie herinneringen aan het communiefeest mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Bij De Familiefotograaf Sittard kunt u terecht voor de mooiste communiefoto’s. Emiel Pijpers is de Familiefotograaf van Sittard verzorgt graag een mooie fotoreportage van uw zoon of dochter bij de eerste communie. Maar ook voor scholen worden zeer interessante prijzen afgegeven, waarbij elke communicant zijn of haar eigen USB met foto’s krijgt.

Contact

Wilt u gebruik maken van de kwaliteiten van De Familiefotograaf Sittard of heeft u vragen? Neem contact op. Laat een bericht achter via het online contactformulier. Of bel:

06 – 15 49 12 72 voor direct contact.

Werkwijze

De juiste klik, dat is belangrijk. Daarom maken jullie ruim van te voren kennis met Emiel, de Familiefotograaf Sittard. In een  kennismakingsgesprek bespreken we al jullie wensen, ideeën en de mogelijkheden. Ter voorbereiding bezoekt de Familiefotograaf Sittard eventueel de feestlocatie zodat de mooiste plekjes van die dag niet worden vergeten. Daarnaast neemt Emiel twee weken van te voren nogmaals contact met jullie op om de laatste puntjes op de i te zetten.

Communiefotografie

Leg de juiste emotie vast