Zwangerschapsfotografie

De mooiste tijd van je leven

Ervaring telt

Met meer dan twintig jaar ervaring maakt de Familiefotograaf Sittard de mooiste newborn of zwangerschapsfoto’s.

Leg de emotie vast

Bent u zwanger of heeft u net een kleintje gekregen? Bij De Familiefotograaf Sittard kunt u de mooiste foto’s van uw zwangere buik of pasgeboren kindje laten maken. Leuk als geboorte kaartje of aan de muur boven de bank. Familiefotograaf Sittard is gevestigd in Limburg en staat bekend om haar mooie zwangerschapsfoto’s en newbornfotografie.

 

Contact

Bent u zwanger of kent u iemand die zwanger is en wilt u haar een mooie fotoshoot cadeau geven? Neem contact op met De Familiefotograaf Sittard. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en tarieven. Laat een bericht achter via het online contactformulier of bel:

06 – 15 49 12 72 voor direct contact.

Werkwijze

Wanneer u zwanger bent is de week van 32 t/m 36 het meest geschikt om mooie foto’s te laten maken van uw zwangere buik. Emiel Pijpers maakt een mooie fotoreportage van een bijzondere periode in uw leven. Maar ook voor newborn fotografie bent u van harte welkom in de foto studio van Familiefotograaf Sittard. Emiel Pijpers zorgt ervoor dat uw mooiste herinnering van uw kleintje voor eeuwig wordt vastgelegd.

Bruiloftfotografie

Leg de juiste emotie vast