Schoolfotografie

De mooiste dag van je leven

Ervaring telt

U kunt De Familiefotograaf Sittard inschakelen als middelbare school, basisschool en peuterspeelzaal. Emiel van De Familiefotograaf Sittard komt graag langs op uw school met hoogwaardige digitale fotoapparatuur. Dit resulteert in mooie, professionele en vlijmscherpe foto’s.

Leg de emotie vast

Bent u op zoek naar een goede schoolfotograaf uit Limburg? Neem contact op met De Familiefotograaf Sittard. Wij zijn gevestigd in Sittard en maken professionele, spontane en natuurlijke schoolfoto’s.

Contact

Wilt u de schoolfotograaf van De Familiefotograaf Sittard inschakelen voor uw schoolfoto’s, bent u benieuwd naar de tarieven of heeft u andere vragen? Neem contact op. Laat een bericht achter via het online contactformulier, dan wordt uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoord. Voor direct contact belt u:

06  – 15 49 12 72

Werkwijze

Alle schoolfoto’s worden geselecteerd op kleur, contrast en storende elementen. De Familiefotograaf Sittard zorgt ervoor dat na afloop alle foto’s naar uw school worden gestuurd. U kunt hierbij kiezen voor digitale aflevering, maar ook voor de traditionele afdrukken. Bij De Familiefotograaf Sittard kunt u naast kwaliteit ook rekenen op een snelle en klantvriendelijke service tegen een zeer scherpe prijs.

Schoolfotografie

Leg de juiste emotie vast