Familiefotografie

Uw ouders verrassen met een mooie fotoreportage van de hele familie? Eindelijk een keer met uw broers of zussen op de foto? Of een mooie portretfoto van uw kinderen laten maken? Neem contact op met Foto & Party Solutions Limburg. Emiel Pijpers van Foto & Party Solutions zorgt ervoor dat u straks in het bezit bent van een prachtige fotoreportage van de meest bijzondere personen in uw leven.

Beschikt over een ruime fotostudio

Foto & Party Solutions beschikt over een ruime fotostudio waar u en uw familie gemakkelijk terecht kunnen. Daarnaast zijn foto’s op locatie ook mogelijk. Wilt u een groepsfoto of juist portretten? Wilt u alleen de zussen op de foto’s of juist alle kleinkinderen bij elkaar? Geeft uw wensen door aan Foto & Party Solutions!

Neem contact op en maak een afspraak

Bent u benieuwd naar de tarieven die Foto & Party Solutions hanteert, wilt u antwoord op andere vragen of wilt u een afspraak maken? Laat een bericht achter via het online contactformulier aan de rechterkant. Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Liever direct contact bel 06-15491272. U bent van harte welkom in de fotostudio in Limburg